no image added yet.

Päärakennuksessa on 52 vuodepaikkaa 16 hotellitasoisessa huoneessa. 2hh on 12 kpl ja 4hh 4kpl. Kahden hengen huoneissa on lisävuoteina ns. kääntövuode seinältä. Samoin kolmessa neljän hengen huoneessa. Kolme 4hh huoneista on myös invavarusteisia. Majoituskerroksiin ja ruokasaliin pääsee hissillä. Kaikissa huoneissa oma suihku/wc.

AV-välinein varustettu 20 hengen kokoushuone veteraani toimii oivana kokoustilana pienelle ryhmälle.

15 henkilön takkahuoneessa voit rauhoittua pienen porukan kanssa takkatulen loimussa. Tilassa on taulu-tv, joka toimii myös näyttönä.

Monitoimihuone on tarkoitettu 30 henkilölle. Huoneessa myös av-varustus.

Juhlasaliimme mahtuu tarvittaessa noin 200 kuulijaa, mutta se on muunneltavissa erilaisten ryhmien tarpeisiin. Haluttaessa istumajärjestystä voidaan muuttaa, jotta kodikkuus pienemmällekin ryhmälle säilyy. Juhlasali on luonteva paikka hartaudelle, kirkollisiin tilaisuuksiin—häihin, ristiäisiin jne.—mutta muuttuu myös tehokkaaksi kokoustilaksi AV-laitteineen.

Ruokasali
Ateriointi tapahtuu päärakennuksessa olevassa ruokasalissamme. Tarjolla on maittavaa kotiruokaa, tuoretta kahvia ja Siikaniemessä leivottuja kahvileipiä. Kerrallaan 110 henkeä mahtuu aterioimaan. Tarjoilu tapahtuu linjastosta, mutta juhlavia tilaisuuksia varten keittiömme kattaa näyttävän noutopöydän.

Ateriointi tapahtuu ryhmien kokousaikataulujen mukaisesti ja edellyttää ennakko-varausta. Erikoisruokavaliot otetaan luonnollisesti huomioon, olemme tottuneita palvelemaan erilaisia ryhmiä.

Mikäli tilaisuutesi tarvitsee juhla-aterian, keittiömme kanssa voit neuvotella sen sisällön, hinta määräytyy sen mukaisesti. Häät, sukukokoukset, rippijuhlat ja muut tilaisuudet onnistuvat ammattitaidolla vaatimustesi mukaisesti.