no image added yet.

Päärakennuksessa on 33 vuodepaikkaa 15 hotellitasoisessa huoneessa. 2hh on 12 kpl ja 3hh 3kpl. Kaksi 3hh huoneista on invavarusteisia. Majoituskerroksiin ja ruokasaliin pääsee hissillä. Kaikissa huoneissa oma suihku/wc. Huoneisiin saatavissa myös vuodelaatikoita lisävuoteiksi.

AV-välinein varustettu 25 hengen kabinetti toimii oivana kokoustilana pienelle ryhmälle. Tilasta löytyy myös taulu-tv.

15 henkilön takkahuoneessa voit rauhoittua pienen porukan kanssa takkatulen loimussa. Tilassa taulu-tv.

Monitoimihuone on tarkoitettu 25—30 henkilölle. Monitoimihuone on tarvittaessa myös lastenhuone heille suunniteltuine varusteineen. Huoneessa myös av-varustus.

Juhlasaliimme mahtuu tarvittaessa noin 200 kuulijaa, mutta se on muunneltavissa erilaisten ryhmien tarpeisiin. Haluttaessa istumajärjestystä voidaan muuttaa, jotta kodikkuus pienemmällekin ryhmälle säilyy. Juhlasali on luonteva paikka hartaudelle, kirkollisiin tilaisuuksiin—häihin, ristiäisiin jne.—mutta muuttuu myöstehokkaaksi kokoustilaksi AV-laitteineen.

Ruokasali
Ateriointi tapahtuu päärakennuksessa olevassa ruokasalissamme. Tarjolla on maittavaa kotiruokaa, tuoretta kahvia ja Siikaniemessä leivottuja kahvileipiä. Kerrallaan 110 henkeä mahtuu aterioimaan. Tarjoilu tapahtuu linjastosta, mutta juhlavia tilaisuuksia varten keittiömme kattaa näyttävän noutopöydän.

Ateriointi tapahtuu ryhmien kokousaikataulujen mukaisesti ja edellyttää ennakko-varausta. Erikoisruokavaliot otetaan luonnollisesti huomioon, olemme tottuneita palvelemaan erilaisia ryhmiä.

Mikäli tilaisuutesi tarvitsee juhla-aterian, keittiömme kanssa voit neuvotella sen sisällön, hinta määräytyy sen mukaisesti. Häät, sukukokoukset, rippijuhlat ja muut tilaisuudet onnistuvat ammattitaidolla vaatimustesi mukaisesti.